Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 075-6403325
  • info@direct-office.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Laat regelmatig je zakelijke verzekeringen controleren

Is jouw onderneming goed verzekerd? Let daar goed op en wacht niet tot er schade is.

Zakelijke verzekeringen moeten goed afgestemd worden op de onderneming. En wanneer de risico's veranderen moeten de verzekeringen wel meeveranderen.

Nadat verzekeringen afgesloten zijn moet je eigenlijk met enige regelmaat nagaan of die polissen nog steeds voldoende aansluiten bij de onderneming. Vooral startende ondernemers kunnen hun bedrijf soms snel zien groeien. Maar ook ondernemers die al wat langer bezig zijn zullen hun bedrijf vaak zien veranderen. Om vanuit de verzekeringen een goede rugdeking te houden moeten de polissen dan wel meebewegen.
Maar gelukkig kan het meestal voldoende zijn er af en toe even samen met ons in te duiken. 

Wat moet er verzekerd worden?

Je beschermt je bezittingen natuurlijk tegen brand, storm en andere dreigende gevaren maar toch is dat vaak maar een deel van het verhaal. Sta bijvoorbeeld ook stil bij het risico om aansprakelijk gesteld te worden voor schade die jij als ondernemer, of een van jouw personeelsleden onbedoeld aan (de eigendommen) van anderen hebt toegebracht. Maar denk ook aan het uitvallen van personeel, het uitvallen van jouzelf door ziekte, of het terugvallen van de omzet door bijvoorbeeld brand. Wij zetten de gevolgen ervan graag even voor je op een rij.

Ook kleine veranderingen kunnen invloed hebben

Zelfs kleine veranderingen binnen het bedrijf kunnen van grote invloed zijn op de verzekeringen. Je bent bijvoorbeeld aannemer en je breidt jouw werkzaamheden uit. Je bent nu ook dakdekker. Die werkzaamheden liggen in elkaars verlengde, maar de verzekeraar kan het anders zien. Ook het aannemen van werknemers heeft invloed.  

Hoe ben je verzekerd?

Kortom, passen jouw polissen voldoende bij de risico's die jouw onderneming loopt. Het is echt belangrijk dat periodiek vast te stellen. En dat je goed weet wat wel en wat niet is verzekerd. En waarom.

Laten we een afspraak maken. Het liefste bij jou op locatie. Dan kunnen we samen de verzekeringen doornemen en vaststellen of er hiaten bestaan, of overlappingen. Ook verzekeringen die niet via ons lopen kunnen we daarbij betrekken. En wie weet weten we zelfs premies voor je te besparen. Het zal je in ieder geval een hoop rust geven. 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 18-08-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.